€ 0,00
Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Kerstactie

Sint en Kerst staat alweer bijna voor de deur. Omdat wij de zorgmedewerkers graag een hart onder de riem willen steken, hebben wij een kerstactie opgezet. Bestel je voor 10 december minimaal 25 boeken in één keer? 
Dan ontvang je minimaal 15% korting per boek 'Verpleegkundig Leiderschap Werkt'. Maar dat niet alleen. Je krijgt er een set complimentenkaarten per boek en een speciale kerstvideo voor je medewerkers bij.  

Datum

Bestel vóór 10 december 2023

actie

15% / 25% korting

3 complimentenkaarten per boek

Kerstvideo voor medewerkers

Voorwaarden 

Minimaal 25 boeken

(of 25 e-books)

Lezers over ons boek

Gerard Hendriks

Gérard

Hoofddocent HAN en ontwikkelaar van de minor “Leiderschap in zorg en dienstverlening”

Na het lezen van het boek heb ik contact opgenomen met Johanna en Anne. 

Dit leidde tot een gastvrije ontvangst met koek uit de Achterhoek bij een mooi gesprek over leiderschap. We hebben afspraken gemaakt voor een masterclass van Johanna en Anne over ontwikkelen van creativiteit bij verpleegkundigen.  

Verpleegkundig Leiderschap werkt

Nathalie

Adviseur bij- en nascholing GGNet

Ik heb jullie boek bij een collega zorginstelling aanbevolen. 

Sowieso is verpleegkundig leiderschap nodig. Maar nu in deze bijzondere tijd zelfs broodnodig gebleken. Dit boek is een opsteker voor verpleegkundigen!

Verpleegkundig Leiderschap werkt

Agnes

Verpleegkundige en dagcoördinator bij Revant, medisch specialistische revalidatie

Ik geef het boek 5 Sterren. Echt super! Het boekje leest makkelijk en prikkelt de zintuigen.

Tipt alles aan wat ik in de HBO minor "Leiderschap in zorg en dienstverlening" aan theorie aangeboden kreeg. Het is perfect om nog even inspiratie op te doen of juist om kennis te maken wat met leiderschap te maken heeft!

Wil je minder dan 25 boeken bestellen? Bestel het boek dan via onze webshop.


Waarom is ons boek een passend kerstcadeau?

Wij willen met dit cadeau graag alle zorgmedewerkers een hart onder de riem steken. Met plezier werken aan activiteiten waar je echt energie van krijgt, dat geeft voldoening. En dat straal je uit. Voor ons heeft zich dat vertaald in ‘het-hebben-van-een vak-droom’ en daarom is dat het vertrekpunt van ons boek geworden. Ook wij hebben een droom: ‘Het werkplezier in de zorg spat er vanaf en verpleegkunde is het beroep van de toekomst!’ Voor ons heeft werkplezier te maken met jezelf kunnen zijn. Je talenten kunnen gebruiken. Maar ook met zelfvertrouwen en lef om uit een keurslijf te durven stappen. En vooral een basisvertrouwen dat je altijd invloed hebt en dat het goed komt. 

Wat houdt de actie precies in?

15% of 25% korting

Bij een bestelling van minimaal 25 boeken (e-book of boek) ontvang je 15% korting per boek. Bij bestelling van minimaal 50 boeken ontvang je 25% korting per boek / e-book. We rekenen geen verzendkosten. De normale prijs voor een boek is 16,- en voor e-book 10,-.

Complimentenkaarten

Je ontvangt 3 complimentenkaarten per boek, zodat medewerkers direct aan de slag kunnen met een oefening uit het boek. 

persoonlijke video

We spreken de medewerkers in de organisatie toe in deze video en introduceren een paar korte oefeningen die helpen om verpleegkundig leiderschap in de praktijk te brengen. 

oefeningen

Bij het boek ontvangen medewerkers een code waarmee zij in onze online omgeving een aantal oefeningen kunnen downloaden.

Hoe gaat 't in zijn werk?

Na bestelling sturen wij de boeken en complimentenkaarten zo snel mogelijk op naar je organisatie. In overleg zetten wij de video voor je medewerkers op een bepaalde datum voor je klaar. Vragen? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.

Ik bestel graag boeken voor mijn organisatie.

Vul hieronder je wensen in. Mocht je aanvullende wensen hebben, zoals een workshop of een lezing, laat ons dat dan ook gerust weten.

0 of 350