€ 0,00
Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Keynotes & lezingen

Wij geven lezingen over moed, duurzaamheid, verpleegkundig leiderschap en werkgeluk.

Keynotes en lezingen voor zorgprofessionals

Vanuit onze passie voor ons vak, actuele, wetenschappelijke kennis en persoonlijke ervaringen geven wij graag een inspirerende keynote of een lezing bij jou op locatie of online.

CRKBO_Docent

Voorbeeld: Keynote
'Verpleegkundig leiderschap'

Deze keynote van Johanna Oosterbaan over moedig verpleegkundig leiderschap inspireert zorgprofessionals om moedig, vol vertrouwen én succesvol leiderschap te pakken. In deze uiterst persoonlijke en motiverende lezing vertelt Johanna over haar persoonlijke pad in het nastreven van haar missie. De interactieve lezing is vol voorbeelden uit de praktijk van zorgprofessionals, motiveert het publiek om af en toe uit de comfortzone te komen en een krachtig besluit voor zichzelf te nemen.

Lezing voor de zorg - spreker voor de zorg

Thema's keynotes in de zorg

De lezingen zijn altijd afgestemd op jullie vraag en die van het publiek. Dit zijn enkele voorbeelden van kennissessies en lezingen van de afgelopen jaren: Verpleegkundig Leiderschap, Persoonlijk Leiderschap, Moedig Handelen, Positieve werkrelaties / werkcultuur, Werkgeluk.

Spetterende afsluiting!

Wat een mooie inspirerende bijdrage en spetterende afsluiting over de kracht van moedig leiderschap aan onze 5e jubileumeditie van ons congres afgelopen dinsdag. Een ontzettend mooi persoonlijk verhaal met een krachtige boodschap!

Rowi

CKC Seminars

"

Knap gedaan

Knap gedaan Johanna, dit smaakt naar meer!

Remco Claassen

Spreker

"
Review Ellen - Keynotes in de zorg
Review Gelre Keynotesprekers in de zorg

Zaadjes geplant

Dank Anne Brouwer en Johanna Oosterbaan voor de eerste zaadjes die met jullie lunchlezing geplant zijn…. Want er komt met jullie nog een heel mooi vervolg! #leiderschapbegintbijjezelf

Bertine

Voorzitter VAR Gelderse Vallei

"

Erg interessant!

Dag Johanna, in maart was ik bij uw lezing waarin u meer vertelde over verpleegkundig leiderschap. Wat erg interessant was! Kunt u misschien ook een scholing verzorgen voor ons team?

Danise

Verpleegkundige, Gelderland

"

Genoten!

Wij als team hebben genoten van jullie bijdrage. En ook de deelnemers hebben genoten, zie ook de mooie evaluaties in de bijlage!

Louise

Customer Engagement Benelux Convatec & EuroTec

"
Spreker voor de zorg