€ 0,00
Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Lezingen voor de zorg

Vanuit onze passie voor ons vak, actuele kennis en persoonlijke ervaringen geven wij graag een inspirerende keynote of een lezing bij jou op locatie of online. We spreken over leiderschap, communicatie en werkgeluk in de zorg.

ROWI KARTNER - CKC SEMINARS


Wat een mooie inspirerende bijdrage en spetterende afsluiting over de kracht van moedig leiderschap aan onze 5e jubileumeditie van ons congres afgelopen dinsdag. Een ontzettend mooi persoonlijk verhaal met een krachtige boodschap!

Johanna spreekt recreatie

Lezingen / keynotes voor de zorg


Onze lezingen zijn altijd afgestemd op jullie vraag en die van het publiek. Dit zijn enkele voorbeelden van kennissessies en lezingen van de afgelopen jaren: Verpleegkundig Leiderschap, Persoonlijk Leiderschap, Moedig Handelen, Positieve werkrelaties / werkcultuur, Werkgeluk.

voorbeelden van lezingen in de zorg

Lezing: Durf jij je onderscheidend te positioneren?

Deze inspirerende sessie biedt veel eyeopeners en praktische voorbeelden als het gaat om krachtig positioneren in de praktijk. Het publiek ontvangt praktische handvatten om te positioneren en daadwerkelijk (moedige) keuzes te durven maken. Zo kunnen zij zelf met nog meer  plezier en voldoening werken en leven. 

Lezing 'Moedig (persoonlijk) leiderschap'

Deze lezing inspireert zorgprofessionals bij het volgen van hun droom en het doen van innovaties. In de lezing wordt het publiek (zachtjes) geconfronteerd met hun eigen comfortzone en gemotiveerd om daar af en toe uit te komen en actief aan de slag te gaan met hun (gedroomde) doel voor de nabije toekomst. 

Johanna en Anne gaven lezingen en webinars voor:

Knap gedaan Johanna, dit smaakt naar meer!

Reactie van Remco Claassen op LinkedIn n.a.v. mijn lezing over moedig leiderschap