Tussen de inhoudelijke artikelen door hebben wij nieuws! 

We groeien hard uit ons jasje met ons bedrijf Verpleegkundig Leiderschap Werkt en dus gaat er iets veranderen…

Even een korte ontwikkelschets vooraf.

πŸ‘‰ Eind 2020 gaven Anne en ik samen ons 1e πŸ“• boek Verpleegkundig Leiderschap Werkt uit. Zonder uitgever, daarom bouwde ik zelf deze site en webshop, de domeinnaam is de naam van het boek.  
πŸ‘‰ Het aantal boeken dat werd besteld Γ©n het aantal aanvragen voor lezingen en trainingen dat daarop volgde overtrof onze stoutste verwachtingen.
πŸ‘‰ GeΓ―nspireerd door alle waardevolle contacten met zorgprofessionals die op ons pad kwamen, schreef Anne een 2e πŸ“˜ boek β€˜
Werkgeluk in de zorg: van droom naar mogelijkheden’. Hierin is de koppeling naar persoonlijk (verpleegkundig) leiderschap een belangrijke basis. Ik schreef het laatste hoofdstuk over de kracht van MOED πŸ”₯ mee.
πŸ‘‰ In de tussentijd deed Johanna veel ervaring op met trainen en spreken, volgde ze diverse opleidingen (zoals de train-de-trainer opleiding:
Trainen met ziel en zakelijkheid) en besloot zij dat ze nog veel meer wilde gaan trainen en spreken. 🎀 
πŸ‘‰ Vanaf nu kun je ook ons 3e πŸ“— boek: β€˜
Jouw Verpleegkundige Invloed op Planetaire Gezondheid β€“ Pak dat Leiderschap’ in onze webshop bestellen. Een aanrader als je bewuster bezig wilt gaan houden met duurzame zorg of juist collega’s of studenten wilt inspireren mee te doen.
πŸ‘‰ Een team van professionele co-trainers staat klaar om samen met ons de komende tijd zorgprofessionals te trainen en te inspireren op het gebied van persoonlijk leiderschap,
verpleegkundig leiderschap, duurzaamheid en werkgeluk.

Nieuwe naam - Huys voor de Zorg


Kortom, het bedrijf wordt steeds groter & professioneler en dekt niet meer de lading van Verpleegkundig Leiderschap Werkt! Daarom, een nieuwe naam die alle activiteiten in zich bergt.
Het wordt… {tromgeroffel}…
 πŸŽ΅
Huys voor de Zorg!

Wil je een reactie geven? Praat dan hieronder met ons mee of geef een like op het bericht! 

Over de auteur Johanna Oosterbaan


Johanna Oosterbaan is Communicatiewetenschapper, werkte 9 jaar als auditor en beleidsadviseur in de zorg en begeleidt nu ondernemers en organisaties met de juiste positionering en presentatie vanuit haar bedrijf Gouden Website. Haar primaire drijfveer is anderen helpen bij het vergroten van (persoonlijk) leiderschap en versterken van hun communicatie zodat zij hun doelen in het leven kunnen verwezenlijken.

Volg mij

Artikelen die je misschien ook interessant vindt

Schrijf je in voor de laatste updates!