€ 0,00
Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Over ons en zorgprofessionals

Bij Huys voor de Zorg willen wij je inspireren en begeleiden bij het versterken van je veranderkracht. Zodat je lekker kunt werken en je vak laat bloeien. 

Huys voor de Zorg - trainingen boeken lezingen
Verpleegkundig leiderschap werkt Recensie - Maurits Dekker

Dit boek MOET iedere verpleegkundige hebben. Ik in ieder geval! Het belangrijkste dat mij opvalt is dat het een boek is over verpleegkundigen en hun persoonlijk leiderschap en tegelijkertijd dat er eigenlijk heel veel in staat dat niet specifiek voor verpleegkundigen is. Een echt mooi en waardevolle bespiegeling op leiderschap (in de zorg) in het algemeen. Maakt het zeer lezenswaardig voor zorgprofessionals/ teamleiders / managers!

maurits dekker, verpleegkundige en adviseurin de zorg

Waarom werken met Huys voor de zorg


'Ik kreeg er energie van!’ gaf onze eerste lezer aan. En dat is precies wat wij met onze boeken, trainingen en lezingen willen. Zodat jij naast alles ‘wat moet’ op een drukke werkdag, ook lekker aan de slag blijft met wat jij graag doet en waar jij je energie uit haalt..

Workshops

We geven diverse interactieve workshops & diepgaande trainingen met casuïstiek uit de praktijk van de deelnemers. 

Lezingen

Na onze lezingen gaat iedereen naar huis met energie en praktische handvatten om kleine stappen te zetten voor méér verbinding, werkgeluk en invloed/regie.

Boeken

Wij geven deze boeken uit: Verpleegkundig Leiderschap Werkt!, Werkgeluk in de Zorg / Jouw Verpleegkundige invloed op Planetaire Gezondheid.

"Ik ben nog aan het nagenieten van gister,
wat een inspiratie en power, dank!"

Anja Bussink  Gelre Ziekenhuizen

Ontmoet ons team

Anne en Johanna staan aan het fundament van Huys voor de Zorg. Samen met een groeiend team werken wij samen aan onze missie: dat zorgprofessionals meer balans, invloed en regie ervaren om hun werk goed uit te kunnen voeren.   

Johanna Oosterbaan

eigenaar, trainer en ontwikkelaar

Anne Brouwer

TRAINER EN ONTWIKKELAAR

Co-trainers

Nynke Visser

trainer duurzaamheid


Yvette Overbeeke

persoonlijk & verpleegkundig leiderschap


Maaike  Kapoen

coachend trainer


Onze visie en thema's

Wij trainen & spreken over verschillende thema's. Dit is onze visie en uitleg over de thema's waar wij het meest voor gevraagd worden.

Training Verpleegkundig Leiderschap
Persoonlijk en verpleegkundig leiderschap

In onze praktisch & kleurrijk boek herken je veel situaties uit je eigen werk, in onze trainingen oefen je om meer leiderschap te nemen.

Moed

Moed (iets doen ondanks dat je het spannend vindt) zien wij als een springplank voor verandering. Ook ontwikkelden wij een indrukwekkende keynote over moed.

Werkgeluk

Ons boek en workshops laten zien dat er, zonder werkgeluk als doel na te streven, vele knoppen zijn waar je aan kunt draaien om je huidige werkzaamheden meer glans te geven.

Planetaire gezondheid

Ons e-book, trainingen en workshop geven je de kennis, inzichten en praktische handvatten om eigen keuzes te maken op het gebied van duurzaamheid.