Gisteren waren Anne en ik op het Bruis Festival @r2nBlend en we maakten er een klein feestje van! In een interactieve sessie gingen we met zorgprofessionals in dialoog over de kracht van moed om steviger te kunnen sturen op goede zorg en je eigen werkgeluk.

Bewegen binnen en naar de leiderschapsrol vraagt vaak moed van ons allemaal. Durf jij zonder oordeel te vertrouwen op de ander? Je collega’s aan te spreken? En durf jij ook kritisch in de spiegel te kijken: Wat denk ik en wat doe ik echt?

Aan het eind van dit feestje nodigden we deelnemers uit op onze zeepkist. Wat een enthousiasme, de een na de ander durfde erop te gaan staan om een voorbeeld te geven over moed in hun organisatie. We beloonden deze deelnemers met een van onze boeken naar keuze.

Wil jij ook ervaren hoe het is om op de zeepkist te staan? Vraag dan vrijblijvend informatie aan over één van onze workshops of trainingen.

Over de auteur Johanna Oosterbaan


Johanna Oosterbaan is Communicatiewetenschapper, werkte 9 jaar als auditor en beleidsadviseur in de zorg en begeleidt nu ondernemers en organisaties met de juiste positionering en presentatie vanuit haar bedrijf Gouden Website. Haar primaire drijfveer is anderen helpen bij het vergroten van (persoonlijk) leiderschap en versterken van hun communicatie zodat zij hun doelen in het leven kunnen verwezenlijken.

Volg mij

Artikelen die je misschien ook interessant vindt

Schrijf je in voor de laatste updates!